Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели

Описания на хотели и техните ревюта, информацията, с най-големите хотелски вериги. Резервирайте хотели в страната и чужбина с нашата помощ!

Яхт клуб Портофино

Яхт клуб ПортофиноНа брега на Лос Анджелис се намира един изключително популярен хотел, чието очарование се крие в хармонията с бреговата ивица. Яхт клуб Портофино е само на 20 минути от летище Лос Анджелис, докъдето лети Lufthansa, и ви предлага удобство и изключително разнообразие от услуги.

Повече от половината от 160-те стаи гледат към спокойния плаж Редондо. Всички те са издържани в морска тематика, като цветовете са жълто, синьо и снежно бяло, за да допълват слънчевите лъчи и морския бриз. Ако резервирате някой от луксозните апартаменти, ще се наслаждавате и на сообствена камина. Външният басейн и джакузито са с изглед към морето.

Околностите на хотела са пълни с изненади – тук ще откриете цяла колония от морски лъвове, които са известни със своята дружелюбност, ще можете да покарате каяк и сърф, или пък да се възползвате от възможността да закотвите своята яхта в частното пристанище на яхт клуба след един ден, изпълнен със слънчеви бани в открито море.

Яхт клуб ПортофиноРесторант Балийн е идеалното място за обяд и вечеря. Известен със своята сериозност към храната и винаги закачливо настроение, ресторантът ви предлага богата селекция от световна кухня, както и морски ястия, които със сигурност ще ви накарат да се върнете за още.

Яхт клуб Портофино е един от малкото хотели, чиято атмосфера е в такъв синхрон с околния пейзаж. Идеален за семейства, групови събирания, или просто като спирка по маршрута на вашата яхта, той е винаги готов да ви предложи своя безпогрешен усет към доброто обслужване.

Comments are closed.