Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели

Описания на хотели и техните ревюта, информацията, с най-големите хотелски вериги. Резервирайте хотели в страната и чужбина с нашата помощ!

Топ места за плаж по света

АрубаКогато говорим за топ плажовете, несъмнено можем да намерим подходящи из целия свят. Ето някои от нашите предложения, които ако не с думи, то със снимки със сигурност ще ви накарат да си направите хотелски резервации някъде по тези места:

Аруба

Този плаж е разположен край бреговете на Венецуела. Плажовете там са бели със сини води, истинска идилия. Можете да се отдадете на риболов или да се заемете с някой от многото екстремни спортове, които се предлагат там.

Сейшелски острови

Тези острови са разположени в Индийския океан. Много популярни са с морските обитатели, както и с невероятно чистите си, непокътнати от цивилизацията плажове.

Ангуила

Ангуила е част от Карибските острови. Ако освен от идеална почивка се интересувате и от културни забележителности и факти, то това е най-добрата дестинация за вас.

Гоа

Гоа е основна туристическа атракция в Индия. Със златните си плажове това място привлича хиляди туристи от цял свят ежегодно.

Малдивите

Като говорим за плажове, почивка, луксозни хотели, няма как да не споменем Малдивите. Островната държава, намираща се в Индийския океан е добре известна на всички с обширните си плажове. Този архипелаг е, и винаги ще бъде, част от списъците с най-желани места, които хората искат да посетят.

Керала

Керала е крайбрежен щат в южната част на Индия. Известна е с това, че я наричат “собствената страна на Бог”.

Плажът Коронадо

Една от най-желаните дестинации за почивка в САЩ е плажът Коронадо. Има различни неща, които можете да правите, когато отидете да летувате там. Можете да пробвате пускане на хвърчила, плажен волейбол, сърф и още много други забавни дейности, които ще са чудесно допълнение към почивката ви.

Плажът Сиеста

Тук плажните ивици са бели, а плажът се радва на удивително обилна слънчева светлина. Името на плажа е подходящо, тъй като на него човек може спокойно да си лежи под одеялото на слънце и да се наслади на много “сиести”.

Бахамите

Може ли списъка на топ ваканционните плажове да е пълен без споменаването на Бахамските острови? Ако трябва да бъдат описани с две думи, те ще са “чисто блаженство”.

Comments are closed.