Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели

Описания на хотели и техните ревюта, информацията, с най-големите хотелски вериги. Резервирайте хотели в страната и чужбина с нашата помощ!

Семейно със стил

Ако ви се налага да пътувате със семейството и си, а не искате да изневерите на стиловите си изисквания, то няма защо да се чудите къде да отседнете – “La Classe”, или „Класната стая” е вашето решение без компромиси. На един час път от летище Шарлроа, Белгия, малкият хотел ви предлага уникален интериор и прекрасно обслужване.

хотел

На ваше разположение са седем стаи със собствен санитарен възел, някои от които са специално проектирани за семейства с деца, така че родителите да са винаги спокойни. Тук дори и възрастните се чувстват пак ученици, и семейните връзки се заздравяват.

От гледна точка на удобствата, „Класната стая” ви предлага бар с джубокс, джаги и винена селекция, кухненски бокс с полупрофесионално оборудване и голяма столова, както и общи помещения, в които ще намерите всичко за доброто прекарване на времето. От телевизор и безжичен интернет до игри за децата, тук всеки ще намери своето място.

Концепцията на хотела е съсредоточена около мотива за класната стая. Само че тук тълкованието е малко по-различно – вместо едновремешните твърди чинове (хотелът се помещава в сградата на старо школо), ще откриете дизайнерски мебели, подбирани една по една. Пространството е използвано максимално практично, а качеството на материалите,к вложени във всяка вещ, е гарантирано.

Ако идеята ви се струва забавна, направете вашите хотелски резервации отрано, тъй като „Класната стая” почти винаги е пълна с „ученици”. Дори и един съвсем рутинен престой ще ви накара да преосмислите ученическите си години, и да се върнете назад във времето, при хубавите спомени.

Comments are closed.