Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели

Описания на хотели и техните ревюта, информацията, с най-големите хотелски вериги. Резервирайте хотели в страната и чужбина с нашата помощ!

Семейна почивка в САЩ

Семейна почивка в САЩПразници, дни на смях и забава до късно, дни, изпълнени с това, което искате, с разходки и време, прекарано със най-близките, дни, в които пишете историята на своето семейство със спомени. Това са едни от най-важните моменти в живота ни. Всеки от нас работи усилено и затова всички ние заслужаваме подобаваща почивка, бягство от шума и суетата на градския живот. И с кой друг, ако не със семейството си трябва да отидем на някое спокойно и отпускащо място, където да се насладим на тишина и безбрежност?

Да, на почивка с приятели е забавно, но със семейството почивката е в пъти по-забавна и интересна. Ако и вие смятате така, а също и сте спестили достатъчно пари за хотел и самолетни билети до САЩ, то ви предлагаме да видите 2 места, които са много подходящи за почивка с цялото семейство.

САЩ е една огромна страна и в нея има толкова много места, които можете да посетите, че изборът наистина е труден. Хубавото е, че е наистина разнообразен. Има плажове, планини, гори, къмпинг и т.н.

Представяме ви две ваканционни места в САЩ, които ще допаднат и на най-претенциозните семейства. Ако не сте били там, или сте били някога, но сами, то сега е времето да помислите да заведете и останалата част от семейството си по тези места.

Орландо

Ако търсите забавление, смях и пясък, то несъмнено Орландо, Флорида, е правилното място за вас. Градът със сигурност може да се нарече столицата на всевъзможни увеселителни паркове. В „Disney World“, в който е пълно с всякакви забавни дейности за деца, както и възрастни, нито един член от семейството няма да се почувства пренебрегнат или ощетен. Списъкът със забавни неща за вършене в Орландо няма край, но ако все пак се уморите, винаги можете да отидете и да си починете добре на близкия плаж Какао Бийч, наслаждавайки се на една мързелива вечер на пясъка със семейството си.

Ню Йорк Сити

Орландо е чудесен за ваканция със семейство, но ако искате освен забавления и увеселителни паркове, да си подарите история, забележителности, стотици галерии, музеи, ресторанти от цял свят, различни хора от различни културни среди, забързан живот, и т.н., определено трябва да вземете първия полет до Ню Йорк. В града ще намерите всичко, от което едно семейство се нуждае за перфектната си почивка.

Comments are closed.