Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели

Описания на хотели и техните ревюта, информацията, с най-големите хотелски вериги. Резервирайте хотели в страната и чужбина с нашата помощ!

Родопска есен

ХотелиКакво по-подходящо от ноемврийски жеги за прелестен златен уикенд в Родопите. Избираме отново района на Чепеларе и конкретно село Хвойна – и заради името и заради добрите спомени.

Хвойна е по средата между Пловдив и Смолян, на 7 км. от прочутите Нареченски минерални бани. От тук тръгват и много туристически маршрути за Рожен, Широка Лъка, скалните феномени Чудни мостове и Дуплево, Асеновата крепост и водопада Скакалото. Пещерняците обичат Дупката, Огнивото и Луканската пещера, но ние сме се запътили към семейния хотел “Манастира”, който макар и малък, има всичко за перфектен уикенд – и родопски уют, и парна баня с хидромасажни тангентори и лятна кухня с барбекю побиращо агне. В зависимост от сезона, си има и пълен с четирилистни детелини двор и романтична камина за зимните виелици.

Въздухът наоколо е пейн килър, сиреч лек за всякакви болежки и поражения нанесени от стреса и смога на столицата. Не е от евтините, но не е и супер лукс -една златна ценова среда, която става особено изгодна, ако сте голяма компания от весели приятели. Със сигурност ще се върнете и през зимата, да покарате ски на пистата Мечи чал и да се облажите с печено прасенце. Това е едно от местата, доказващи че дори и да не отидеш до Алпите, пак можеш да си осигуриш приятна и романтична почивка.

Хотели

Comments are closed.