Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели

Описания на хотели и техните ревюта, информацията, с най-големите хотелски вериги. Резервирайте хотели в страната и чужбина с нашата помощ!

Пътешествие и курс по готварство – идеалната почивка

идеалната почивкаАко ви е омръзнало да гледате по телевизията как се приготвят домашна паста и шоколадови бонбони, а ръцете ви сърбят да се захванете с нещо в кухнята, за вас са тези предложения за незабравима почивка, съчетана с курс по готварство.

Идиличната природа на Оксфорд може да ви се стори още по-завладяваща, ако посетите училището по кулинария Реймон Блан. Кухнята на неговия ресторант Маноар о Кат’Сезон (с две звезди „Мишлен”) отваря варти, за да допусне всеки, който има желание да се научи на основните готварски техники – помощник-готвачите на Блан ще ви покажат как да правите съвършен домашен хляб, пасти и други кулинарни изкушения. Предлагат се курсове с продължителност 1, 2 или 4 дни. До Обединеното Кралство летят евтино WizzAir.

Ла Форестерия ди Планета е малък хотел в Сицилия, заобиколен от лозя, маслинови горички и самотни плажове. Открийте красотата на готварството, ръководени от главния готвач Анджело Пумилиа, който ще ви поведе на пътешествие из магазините за свежи подправки, ръчно-изработена посуда и морски дарове в Палермо. Италианската храна никога не е била толкова близо…

А ако ви влече екзотиката, Тайланд е меката на готварските школи. Чианг Май Тай е само една от тях. Нейната известност се дължи на факта, че тя е първата в региона, която предлага възможността да се докоснете до тайните на ароматните гозби на Югозападна Азия. Тя е ръководена от Сомпон Намбиан, едно от големите имена в тайландската кухня, и предлага курсове с продължителлност от 1 до 5 дни. Летете до Банкок с Turkish Airlines.

Comments are closed.