Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели

Описания на хотели и техните ревюта, информацията, с най-големите хотелски вериги. Резервирайте хотели в страната и чужбина с нашата помощ!

Омагьосаното имение

Ако сте любители на нежната романтика и магията, на остров Уайт, Великобритания, ви предлагат едно първокачествено преживяване. Хотел “Enchanted Manor” е имение с почти двувековна традиция в лукса, първоначално собственост на богат банкер, а сега – убежище за поетичните души.

Хотел

Романтичният хотел се намира на няколко минути път от плажната ивица на острова, и фара Св. Катерина. Градината, окръжаваща къщата пък е в типичния изискан английски стил, и е подходяща за разходка или за следобеден чай.

Седемте стаи ви предлагат уникална атмосфера благодарение на дизайна на Джозефин Уол, която разпръсква светлина и мекота със своята магическа пръчица. Леглата с балдахин са ръчно украсени, а викторианската изящност на мебелите и орнаментите предразполага към отмора и мечтание. В банята ще откриете масажна душ-кабина и вана, както и комплект луксозна козметика с аромати от далечни страни.

Рик и Маги, собствениците на хотела, са се погрижили и за незабравима закуска – богато разнообразие от биозеленчуци и плодове, препечени филийки с екзотичен пастет от сьомга, и специалната рецепта за плодов сок, са само малка част от нещата, които ще ви чакат на масата всяка сутрин. Маги ще ви помогне да изберете и ресторант за обяд или вечеря – има няколко близо до самия хотел.

Не пропускайте възможността да стигнете до острова с ферибот – след уморителния път, морският бриз ще ви освежи и ще ви подготви за пътешествието из страната на чудесата, наречена “Enchanted Manor”.

Хотел

Comments are closed.