Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели

Описания на хотели и техните ревюта, информацията, с най-големите хотелски вериги. Резервирайте хотели в страната и чужбина с нашата помощ!

Никога не публикувайте лошо ревю за хотел, в който все още пребивавате

Ако сте отседнали в ужасен хотел, най-вероятно рано или късно ще споделите неприятното преживяване в някой от сайтове за пътуване. Съветът ми е да го направите късно! Както една британска двойка разбра съвсем скоро, да напишеш лошо ревю за мястото, където си отседнал, е огромна грешка.

Golden Beach Hotel

Ейдриън Хийли и приятелката му Шери Андрюс, и двамата на 33, отишли на ваканция в курортното селище Блекпул в Англия, където резервирали стая в Golden Beach Hotel. Както Хийли сподели пред местен вестник, още през първата вече, им бил отказан достъп до стая, с обяснението, че внезапно се е наложило да бъде претапицирана.

Ейдриън и Шери твърдят, че не са се оплакали от възникналото неудобство, изчакали са странният ремонт да приключи и само са помолили за допълнителни кърпи.

На втората вечер мениджърът връхлетял в стаята им , обвинил ги, че са написало отрицателно ревю за хотела в популярен туристически сайт и заплашил, че ще извика полицията, ако не напуснат моментално. Тъй като изпадналите в недоумение туристи отказали да си тръгнат, дошли полицаи и любезно ги помолили да освободят стаята, макар че била предплатена за още една вечер. Когато се опитали да си получат парите обратно, рецепционистът се държал изключително грубо с тях и отказал да им съдейства.

Единственото, което не става ясно, е дали Хийли и Андрюс наистина са написали ревюто и защо мениджърът е заподозрял точно тях. Със сигурност много странна история, но може да ни послужи като добър урок.

Golden Beach Hotel

Comments are closed.