Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели

Описания на хотели и техните ревюта, информацията, с най-големите хотелски вериги. Резервирайте хотели в страната и чужбина с нашата помощ!

Като принц Хари – Вегас Дубай, Майорка

принц ХариОт доста време вече строгостта и безупречните нрави не са запазена марка на кралското семейство в Англия, или поне не за повечето.

Разюзданите дни вече са официално на показ, след като принц Хари прекара бурна нощ в Лас Вегас, а след това каза, че не се срамува от голите си снимки. В този дух, ви представяме няколко места, където можете да се забавлявате като принц Хари – разбира се събличането е по желание. Единствената разлика е, че вероятно няма да за разлика от Хари, на вас ще ви се наложи да си купите самолетни билети до там.

Лас Вегас

Първото нещо, което изниква в ума на всеки, когато стане дума за забавления, е лъскавият град на мечтите Лас Вегас. Това е мястото, където можете изцяло да забравите за ежедневието и да се потопите в привлекателната неонова обстановка. Тук дори и през деня купонът не стихва. Говори се, че партита в Син Сити били най-добрите, както и мястото, където можете да бъдете забелязани. Явно принц Хари и знаел това и е отишъл точно във вихъра за горещите страсти. Тук се пригответе са страхотни DJ сетове, за още по-страхотни цени на коктейлите и за танцуващи знаменитости. Ако продължите надолу по алеята ще видите и Двореца на Цезар. Там, след първата доза зашеметяващи гледки, можете да се отдадете на малко или много хазарт, ако ви е омръзнало да се забавлявате в клубовете. И накрая, ако искате да останете далеч от шумните посетители и търсите усамотение – уединете се с приятели в някой от множеството билярдни клубове, които повечето хотели във Вегас предлагат.

Майорка

Отдавна Балеарските острови са предпочитан избор за знаменитости от ранга на Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс. Ако държите да изживеете мечтата си да празнувате като принц Хари, обаче, тук ще трябва да платите малко повече отколкото той е дал във Вегас. Цената на една частна вила за престой седмица е близо 1300 евро, като в нея могат да отседнат 6 души. Разбира се, на такива места винаги може да се отиде и по-далеч, ако бюджетът го позволява. Можете да си наемете вила с джакузи, личен готвач и яхта. Освен това за никого не е тайна, че на това място, има дискретни компании, които срещу скромно доплащане към цената на услугите за вилата, могат да ви предложат и други, по-интересни услуги, в които събличането е силно препоръчително.

Comments are closed.