Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели

Описания на хотели и техните ревюта, информацията, с най-големите хотелски вериги. Резервирайте хотели в страната и чужбина с нашата помощ!

Как да сготвим в хотелска стая

ХотелиМного пътници, особено хората, които пътуват по работа, прекарват седмици или дори месеци затворени в хотелската си стая. Първоначалното оживление от храненето в ресторант скоро изчезва и единственото, което човек иска, е да вкуси домашно приготвена храна. За съжаление, наличните уреди в една хотелска стая не са пригодени за готвене. Този проблем може да бъде разрешен много оригинално, но за целта първо трябва да се упражнявате вкъщи и би било добре да поискате разрешение от хотела (макар че е почти сигурно, че ще получите отрицателен отговор).

И така…как да приготвите закуска с уредите в стаята си?

Направете овесена каша в кафе машината. Сложете две пакетчета инстантна овесена каша в каната. Добавете едно пакетче мед или конфитюр и щипка сол. Сложете торбичка билков чай в отделението за филтъра. Налейте 200 мл вода в кафе машината и я включете, овесената каша ще е готова след по-малко от 5 минути.

Изпечете бекон на ютията. Отрежете няколко парчета сочен бекон и ги поставете между две парчета домакинско фолио. Завийте краищата на фолиото, за да не се разлее мазнината. Изгладете бекона няколко пъти, като внимателно отваряте, за да проверите дали е готов. За около 10 минути беконът става приятно хрупкав.

Превърнете ютията в котлон. Поставете ютията така, че гладещата повърхност да е хоризонтална. Направете малък „тиган“ от фолио и го намаслете с мазнината от бекона или масло. Счупете едно две яйца, изчакайте няколко минути докато станат готови и ги обърнете.

Пригответе рохки яйца в кафе машината. Поставете яйцата в каната и оставете топлата вода да се стича по тях. След като престоят няколко минути, яйцата са готови за консумация.

 

Хотели

Comments are closed.