Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели

Описания на хотели и техните ревюта, информацията, с най-големите хотелски вериги. Резервирайте хотели в страната и чужбина с нашата помощ!

Как да пътуваме с малко багаж

багажВземете малка чанта. Чантата ви трябва да е лека и лесна за носене. Полезно е да имате такава, която може да се носи като раница или през рамо според случая. Също би било добре да има колела. Доста често ни се налага да вървим дълго, да се качваме по стълби и да правим един куп други неща, докато в същото време внимаваме за багажа си.

Проучете какво ще е времето. Прегледайте прогнозата за времето внимателно, защото така ще вземете точно тези дрехи, които са ви най-необходими. Ако прогнозата е за топло време, няма смисъл да взимате дебело яке, ако пък ще е слънчево, е хубаво да вземете шапка и т.н.

Вземете дрехи, които могат да се комбинират. Една пола и чифт панталони могат да се комбинират с тишърт, топ или елегантна блуза. Така имате шест различни комбинации, които са напълно достатъчни за едноседмично пътуване. Също така подгответе подходящи дрехи за страната, която ще посетите.

Вземете достатъчно чисто бельо, така че да не перете поне до средата на пътуването си(поне за 5 дни). Това се отнася и за чорапите, ако ще ви трябват за всеки ден.

Не носете повече от два чифта обувки. В случай че единият чифт се измокри или обувките се окажат неудобни, ще сте много благодарни, че сте взели допълнителен. Може да обуете единия чифт , а другия да приберете в багажа. Друг вариант е да вземете само едни обувки – удобни непромокаеми туристически обувки, ако не се налага да присъствате на официални събития.

Подредете багажа си възможно най-практично. Започнете с по-големите неща, а около тях наредете по-малките. По-дребните неща може да поставите в по-големите, използвайте цялото налично пространство. Ако навиете дрехите на руло ще предотвратите намачкването им.

Не носете големи опаковки. Пресипете козметичните продукти в малки опаковки, с количество достатъчно за 5-6 дена. Не се притеснявайте ако забравите нещо, обикновено всеки хотел има на рецепцията неща от първа необходимост – паста за зъби,козметични продукти, комплект за шиене.

Comments are closed.