Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели

Описания на хотели и техните ревюта, информацията, с най-големите хотелски вериги. Резервирайте хотели в страната и чужбина с нашата помощ!

Защо Истанбул

ИстанбулИма много причини да посетите Истанбул – този удивителен град, който се разпростира на два континента. Това бижу между Европа и Азия е всичко, от което любителите на многовековната история се нуждаят. Тук ще намерите огромно културно наследство, разнообразие от архитектурни паметници, мултикултурна среда, пъстроцветна градска култура и още много неща, които си заслужава да бъдат видени. (Самолетни билети до Истанбул)

Истанбул е дружелюбен

Основната и най-главна причина да посетите този град е фактът, че той може да бъде обиколен много лесно. Повечето от забележителностите се намират близо една до друга, а до онези, които са по-далеч, лесно може да се стигне с трамвай или дори с лодка. Всичко тук буди интерес, жителите на града, постройките, интересните заведения, музеите и джамиите. Естествено да не забравяме и възможността да се разходите в някой парк с изглед към морето.

В Истанбул има много добри хотели

Ако сте почитатели на бутиковите хотели, значи имате доста причини да посетите Истанбул. Тук има множество отлични хотели, повечето от които се намират в големия квартал Таксим. В тази част на града има доста добра селекция от международни хотели, чиято цена е наистина умерена. Районът на Таксим е и много добро място за развлечение и пазаруване. Ако можете да си позволите и по-скъпи хотели, тогава е добре да се насочите към крайбрежните опции за настаняване с изглед към Босфора.

ИстанбулВ Истанбул можете да си купите много повече от шалове и килимчета

Ходенето на пазар също е една много добра причина на посетите Истанбул. Естествено първата ви спирка в тази посока е Капалъ Чарши, или както ще го видите в самия град – Grand Bazaar. Преди да се гмурнете в пъстротата от стоки на известните пазари в Истанбул обаче, се пригответе да бъдете твърди и да устоявате на всички приканвания от различните търговци, които никак няма да бъдат малко. Ако предпочитате друг вид пазаруване, винаги можете да се насочите към моловете в града, един от които е молът Каньон. Освен заради пазаруването, него си заслужава да посетите и заради интересната архитектура.

Comments are closed.