Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели

Описания на хотели и техните ревюта, информацията, с най-големите хотелски вериги. Резервирайте хотели в страната и чужбина с нашата помощ!

Закъснения на полети и напрежение в Китай

КитайЗакъснението или отмяната на полети е неприятно и когато това се случи авиокомпаниите следва да обезщетят своите пътници, като размерът и видът на обезщетението зависят от конкретното забавяне и могат да включват парично обезщетение, поемане на хотелски резервации при отмяна на полет и т.н. Понякога, въпреки добрите намарения на авиокомпаниите се стига до забавяне или отмяна на полети поради технически проблеми или други непредвидени обстоятелства, като влошени атмосферни условия и т.н.

Правилният подход в тези случаи е да се намери вариант за разумна комуникация между пътниците и персонала на авиокомпанията, за да може проблемът да бъде разрешен по задоволителен и за двете страни начин.

Масови закъснения на полети в Китай

В Китай обаче не спазват тези принципи и наблюденията показват увеличаване на нападенията от страна на гражданите над персонала на авиокомпаниите. Китай има амбицията да изгради модерни и удобни летища, осигуряващи ефективно обслужване на преминаващите пътници и точни графици на полетите. Въпреки добрите намерения обаче закъсненията на полетите все още са факт. Така например през изминалия месец едва 18 на сто от всички 22 000 полета на летище Beijing’s Capital airport са излетели в предвидения час, което автоматично класира летището като най-лошо в световен мащаб.

Закъсненията на полетите водят до натрупване на напрежение в пътниците и вече никак не са редки нападенията от страна на пътниците над кабинния екипаж на авиокомпаниите. Ситуацията е до такава степен драматична, че авиокомпаниите са предупредени да не информират пътниците при големи закъснения на полетите, за да не се стига до нагнетяване на напрежението и до нови нападения и сблъсъци.

Причина за закъсненията са увеличаването на въздушното движение, лошите атмосферни условия и т.н. Въпреки че от летищата се опитват да смекчат проблема с обясненията, че закъсняването на полетите е за сметка на безопасността на пътниците, това ни най-малко не решава ситуацията и не способства за разсейване на напрежението.

Comments are closed.