Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели

Описания на хотели и техните ревюта, информацията, с най-големите хотелски вериги. Резервирайте хотели в страната и чужбина с нашата помощ!

Алтернативата на безвкусните хотели

Ice HotelsВ зависимост от целта на престоя ви, изборът на хотел е от огромно значение. Ако пътувате редовно по работа, едва ли ще обърнете толкова внимание на мястото, на което ще спите, стига то да предлага съвременните удобства. Но ако искате да си подарите една незабравима почивка, то помислете внимателно къде ще отседнете.

Концептуалните хотели започнаха да привличат все повече внимание., но за съжаление цените им остават сравнително високи. За сметка на това пък ви предлагат необичайни забавления и лукс в огромни количества

“Хотелите с идея” стават все по-популярно място за изява на известни дизайнери. Това е така, защото хората, които стоят зад финансирането на един хотел предоставят сравнителна свобода на творците.

А тази свобода ражда уникални хотели. Дали ще се заложи на освежаването на историческа забележителност, превръщането на превозно средство в място за живеене, или ще се вложат средства в изграждането на уникални инсталации в стаите – важното е идеята да е необичайна и вдъхновяваща.

Станахме свидетели на откриването на първия леден хотел. Съществуват още хотели с колекции от дизайнерски мебели, достойни за музей на съвременното изкуство, както и такива, чиито интериор залага на стилове от миналото, като барок и неокласицизъм. Има и такива, които предлагат уникални изживявания за гурме любителите, съчетани с подходяща обстановка – в тази насока особено популярни са старите винарни, намиращи се насред лозя. А възможността да спят във фар или къщичка на дърво привлича хората, които са запазили детското в себе си.

Всички тези осъществени мечти и фантазии означават само едно – че хората вече възприемат хотела си не само като място да си оставят багажа и да спят. Настроенията, които една стая с идея създава, не могат да се сравнят с конвенционалния модел. Алтернативните решения в хотелиерството далеч не са изчерпани – можем да очакваме още много изненади.

Comments are closed.