Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели

Описания на хотели и техните ревюта, информацията, с най-големите хотелски вериги. Резервирайте хотели в страната и чужбина с нашата помощ!

Ако не ви се слиза от дървото…

Евтини Хотели… ами стойте си на него! Един от най-забележителните хотели в Германия се намира на 10 метра над земята. Запознайте се с „Баумхаус”, раят на непорасналите деца.

Хотелският комплекс включва пет къщички, увиснали под странен ъгъл от пет дървета. Всяка от тях разполага с четири легла, минибар със закуски и бира за вечерните събирания, както и тоалетна за „спешни случаи”. Основният хигиенен пункт е на земята, но можете да си вземете душ и на специално направената решетъчна площадка, над която има резервоар с вода. Ако сте решили да удължите летния сезон до ноември, ще ви предложат и отопление, въпреки че рискувате да бъдете затрупани от сняг – но пък така ще усетите какво се крие под думата „уют”.

Това, което прави „Баумхаус” толкова уникален, е липсата на прави ъгли. Тук всичко изглежда, сякаш е било направено за малко време и импровизацията е основната водеща сила. Но, както сами ще се уверите, конструкциите са изключително здрави, и неконвнционалният външен вид на бунгалата е добре обмислено дизайнерско решение. Всяка от малките къщички е инспирирана от легенда за тролове, горски феи и духчета, и самите вие ще се почувствате като в приказка. Ароматът на дърво ще ви обгръща отвсякъде, а леко закачливият интериор ще ви върне в детството.

Малко са тези хотели, в които откъсването от света е толкова лесно. Само една вечер на малката тераска, с чаша топъл чай, е достатъчна да ви накара да забравите за делничните проблеми, за да можете да се потопите в приказната страна на детството си.

Comments are closed.