Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/eftinihoteli.com/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Евтини Хотели

Описания на хотели и техните ревюта, информацията, с най-големите хотелски вериги. Резервирайте хотели в страната и чужбина с нашата помощ!

Ако Мохамед не отиде при планината, планината ще отиде при Мохамед

Доста дълго време хотелите по летищата бяха възприемани като необходимо зло. Повечето пътници никога не биха избрали да пренощуват там, освен ако нямат прекачване рано сутринта, изпуснали са полета си или компанията, в която работят, е твърде бедна или стисната, за да плати за по-скъпа стая в центъра на града. Именно затова туристическият бранш нямаше стимул да развива настаняването по летищата и да го направи по-привлекателно за туристи и бизнес пасажери. До сега…

хотели

Компаниите започват да проумяват факта, че подобен вид настаняване представлява нова, потенциално голяма възможност за печалби. Сигурно се питате защо?

На първо място влошената икономическа обстановка кара компаниите да свиват разходите си, а стаите на летището обикновено се предлагат на доста по-достъпни цени.Освен това след строителния бум през последните няколко години борбата за всеки клиент в централните части на градовете е изключително ожесточена.

Може би най-голямото предимство на летищните хотели е, че те просто са по-удобни, тъй като идват при пътника, а не чакат той да ги намери. Ако Мохамед не отиде при планината, планината ще отиде при Мохамед. Освен това предлагат на клиентите си всички необходими удобства, като безжичен интернет, фитнес център и прилична храна, както и някои нови по-нестандартни услуги като експресно освобождаване на стая и храна за изпът.

хотели

Comments are closed.